Personvernerklæring

NETTSIDENE

Om du tar kontakt med oss på nettsidene www.helsesista.no, behandler vi dine personopplysninger for å svare deg tilbake. Vi behandler da e-postadressen du tar kontakt fra, navnet du oppgir og meldingen fra deg. Vår nettside behandler også ip-adressen du tar kontakt fra.

HELSESISTAS PERSONVERNERKLÆRING FOR SNAPCHAT

1. HVORFOR HELSESISTA BEHANDLER DINE PERSONOPPLYSNINGER
Helsesista ønsker å ivareta ditt personvern. Denne erklæringen er skrevet for å informere deg om hvordan Helsesista behandler dine personopplysninger.

Kort fortalt behandler Helsesista dine personopplysninger for å
• svare på din henvendelse
• holde deg anonym ved deling av vanlige spørsmål
• gi deg et anonymt talerør i samfunnsdebatten.

2. DE ENKELTE BEHANDLINGENE
Når du henvender deg til Helsesista ønsker Helsesista å gi deg et generelt råd i retur. Helsesista er nødt til å behandle dine personopplysninger i denne forbindelse.

Om din melding angår mange andre kan Helsesista anonymisere meldingsteksten – slik at meldingen ikke kan knyttes til deg – og deretter dele innholdet. Helsesistas formål med å dele videre er å hjelpe andre i lignende situasjoner som din, vise at man ikke er alene om tanker og erfaringer, samt å bidra til samfunnsdebatten. Delingen kan også fungere som et anonymt talerør for deg.

3. BEHANDLINGEN ER BASERT PÅ DITT SAMTYKKE
Helsesista behandler dine personopplysninger med grunnlag i ditt samtykke. Første gang du sender en melding til Helsesista vil du bli bedt om å samtykke uttrykkelig, før Helsesista kan svare deg. Du kan alltid trekke samtykke ditt.

4. LAGRING OG BRUK AV SNAPCHAT
Helsesista bruker Snapchat for å besvare meldingene dine. Årsaken til at Helsesista bruker Snapchat er at mange ungdommer foretrekker Snapchat.

På Snapchat slettes i utgangspunktet snapper og chatter når de er lest. Om en snap eller chat ikke åpnes, sletter Snapchat den etter 30 dager. Snapchat opplyser at selv om snappen eller chatten slettes, så kan de beholde informasjon om når noe er sendt og hvem det ble sendt til.

Om du ønsker å vite mer om personvern og Snapchat, finner du det på deres  hjemmeside.

Om Helsesista deler din melding, er det kun den anonyme meldingen som lagres og legges ut. Helsesista lagrer ikke den opprinnelige meldingen som du sendte.

5. KONTAKTINFORMASJON
Om du har personvern-spørsmål ta kontakt med Helsesista Om du har personvern-spørsmål ta kontakt med Helsesista.
Helsesista AS, org.nr. 819 909 792