OM

Hele Norges Helsesista i sosiale medier!

Helsesista ble skapt fordi jeg som helsesøster på fire ulike videregående skoler i Oslo, opplevde at jeg ikke var tilgjengelig nok for elevene på mine skoler. Jeg bestemte meg for å bruke snapchat for å kommunisere hvilke dager jeg var hvor, og samtidig komme med små drypp av undervisning. Jeg synes snapchat er en morsom plattform, og ved å utnytte dette, samt snakke rett frem på et språk som ungdom forstår – fortalte elevene mine om meg til sine venner, som igjen fortalte det til sine venner, media ble tipset – og plutselig hadde jeg følgere fra helt nord til helt sør i landet.

Mine stories på Snapchat @Helsesista er en dundrende miks av seriøs kunnskap, kreativ galskap, humor, kjærlighet og #happymoments. Jeg har mange hårete mål! En av dem er å knuse tabuer! Helsesista er min kanal ut, men måten jeg bruker snapchat og kommuniserer med ungdommene, gjør at det også er ungdommen sin kanal ut – via meg. Dette gjør at budskapet ikke bare kommer fra meg, men fra ungdommen selv!

Et annet hårete mål er å øke den psykiske helsen til norsk ungdom. Dette klarer jeg ikke alene, men jeg tror på at om alle vi som jobber mot dette målet, løfter hverandre og vårt budskap, når vi enda flere ❤