Vil du samarbeide?

Forebygging handler om å starte tidlig. Statistikken om den psykiske helsen her til lands, viser at vi har en lang vei å gå. Men det er ikke umulig at mennesker rundt oss kan få det bedre når vi slår hodene våre sammen!
Gjennom Snapchat gir Tale Maria Krohn Engvik helseinformasjon på sin egen unike måte. Hun når følgerne sine med viktig kunnskap, troverdighet, humor og happymoments blandet sammen. Som Helsesista på Snapchat er Tale opptatt av at seriøse budskap trenger å blandes med humor og sprell for å vekke lysten for å følge med på det som blir sagt. Hun er heller ikke redd for å være personlig iblant, hvis hun mener at det har en hensikt og vil underbygge budskapet hun kommer med.

Hun kommuniserer direkte med barn og ungdom, og hun får vite hva slags tanker og problemer som fyller deres hverdag. Etterspørselen etter kunnskap og formidling av viktige temaer er enorm, så Tale er avhengig av å ha viktige samarbeidspartnere som kan løfte ulike tema sammen med henne. Tale tror at vi kan skape et samfunn som blir gladere, der vi er mer god mot oss selv, og hvor vi våger å by på oss selv – dersom vi er gode eksempler for hverandre.

Når Tale snakker om et tema på snap får hun stor respons fra seerne sine på det hun snakker om. Det ligger mye kraft i at ungdom selv kommer med tilbakemeldinger/positive budskap til hverandre, og ikke bare at Tale/voksne snakker om det. Hun liker også å snakke og stille spørsmål på en måte som får ungdom til å tenke, og at de får komme med egne forslag på løsninger.

Et samarbeid handler ikke bare om å spre viktig informasjon. Det vil også gi deg innsikt i hva som faktisk er kjernen i ungdommens tanker og følelser.

Høres dette interessant ut for deg eller din organisasjon, så tar kontakt i skjemaet nedenfor!

Alene er vi lite. Men sammen er vi alt. Vi kan alle gjøre en forskjell!

Helsesista

2 kommentarer om “Vil du samarbeide?

  1. Du er utrulig inspirerande og gjer ein veldig viktig jobb! Eg jobbar som lærar, og bruker mange av dine tips! Tusen takk, og masse lykke til vidare:-)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s