Gjør viktig informasjon synlig!

Jo! Det er mulig å gjøre viktig informasjon synlig for omverden. Men det krever hardt arbeid, en dose humor, tabuknusing og rare blikk på gata. For det gjør at folk sperrer opp øynene. Når du våger å være annerledes, og gir av deg selv, så åpner du opp et rom for andre til å gjøre det samme.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har ropt ut at jeg elsker fitta mi akkurat som ho er, eller at dåse ikke er et skjellsord! Dette er ganske crazy og sprøtt, men det åpner også dører. Den menneskelige hjernen har i disse tider veldig kort oppmerksomhet. Vi blir bombardert av Facebook, Instagram, Snap og nettaviser som jobber alt de kan for å gjøre informasjon synlig. Problemet er ofte at det også er mye unødvendig informasjon, og det er lett å gå seg vill når du trenger råd. Dette stiller krav til kommunikasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s